Mammai 45, bet meitai 22. Kavalieri nevar pateikt, kura ir jaunāka

Dažreiz tu skaties uz cilvēku un brīnies. Kā viņš var izskatīties tik jauns savā vecumā? Daži saka, ka visu nosaka dzīvesveids. Citi apgalvo, ka vainojama laba ģenētika. Acīmredzot džekpotu šajā ziņā ieguva šodienas stāsta varone. Džolīnai Diazai ir 45 gadi, bet blakus savai 22 gadus vecajai meitai viņa izskatās kā māsa. Kā tas ir iespējams, lasiet tālāk rakstā.

Laba ģenētika

Jo vairāk skatos uz Džolīnas Diazas un viņas meitas fotogrāfijām, jo ​​vairāk sāku šaubīties par šī stāsta patiesumu. Bet tomēr tā ir patiesība. Džolīnai ir 45 gadi, un viņai ir 22 gadus veca meita Meilani Parksa. Meitene ir tik ļoti līdzīga savai mātei, ka rodas iespaids, ka priekšā ir māsas, nevis māte un meita.

Turklāt Džolīna izskatās daudz jaunāka par saviem gadiem. Slaida un labā formā esoša brūnmataina sieviete ar perfektu sejas toni lauž visus stereotipus par vecumu. Nav pārsteidzoši, ka māte un meita pastāvīgi tiek jauktas, jo viņas ir tik līdzīgas kā teju divas ūdens lāses.

Diaza pārcēlās uz Kaliforniju, kad viņai bija 10 gadu. Ilgu laiku viņa strādāja par skolotāju vidusskolā. Sievietei nav vīra. Viņa jau sen izšķīrās ar meitas tēvu. Starp citu, Džolīnai ir arī dēls Džordans. Viņš ir jaunāks par Meilani.

Diazai un viņas meitai ir ļoti neparasts hobijs. Viņas abas izmanto iepazīšanās lietotnes un labprāt dodas uz dubultrandiņiem. Un tad viņas sniedz viena otrai padomus un novērtē potenciālos partnerus.

No skata jaunā māmiņa priecājas, ka viņai ar meitu ir tik uzticības pilnas attiecības. Viņa nejūtas kā Meilani stingrā māte, bet gan meitas labākā draudzene. Ne visiem vecākiem izdodas izveidot tik ciešas attiecības ar bērnu.

Ar kādām problēmām saskaras Džolīna Diaza?

Daudzas sievietes vecumā no 40 līdz 45 gadiem var tikai sapņot par tādu izskatu, kāds ir Džolīnai Diazai. Neskatoties uz to, pati sieviete jauneklīgā izskata dēļ vairākkārt nonākusi neveiklās situācijās. Pirmkārt, viņai bieži raksta internetā, lai iepazītos. Un bieži tie ir jauni puiši. Otrkārt, dažreiz Džolīna vienkārši netiek uztverta nopietni.

Džolīna nevēlas satikties ar puišiem, kuri gadu ziņā derētu viņai par dēliem. Turklāt viens no viņiem viegli varētu kļūt par viņas meitas draugu. Tāpēc atrast dzīves partneri nav tik vienkārši. Galu galā Diazai ir noteikti kritēriji vīrieša izvēlei.

“Es tiecos pēc ambicioziem un mērķtiecīgiem vīriešiem. Mani interesē pašpārliecināti cilvēki ar pozitīvu skatījumu uz dzīvi un spēju komunicēt,” stāsta 45 gadus vecā māmiņa. Tomēr Džolīnas sirds joprojām ir brīva.

Tagad viņa aktīvi raksta blogu. Viņas dzīvei Instagram seko vairāk nekā 650 tūkstoši cilvēku. Un meitas Meilani kontā pierakstījušies 618 tūkstoši sekotāju. Džolīnai ir arī YouTube kanāls. Video iznāk ne pārāk bieži. Tajos viņa stāsta par savu ikdienu, skaistumkopšanas trikiem un dalās ar noderīgiem sporta treniņiem.

Skaidrs, ka Džolīnas gadījumā darbojās laba ģenētika. Neatkarīgi no tā, kā sievietes rūpējas par sevi, bez ģenētikas nav iespējams sasniegt tik pārsteidzošus rezultātus. Neskatoties uz to, Diaza aktīvi iesaistās sportā, lai uzturētu sevi formā. Domāju, ka blogeres uzturs ir izcils.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment